Tuesday, February 7, 2012

Ibiza.

Viena nuostabiausių Ispanijos salų. Čia šventė trunka 24 valandas ir visus metus. Bet Ibiza - ne tik barai ir diskotekos. Čia surasite ir nuostabius kraštovaizdžius, istorines vietas, paplūdimius< kuriuose galėsite romantiškai laiką leisti vieni. O kur dar puikus vynas ir jūros gėrybės! Nebuvote Ibizoje? Reiškia, neatostogavote.


2 comments:

  1. Ech, gaila kad nėra galimybės peržiūrėti šito video apie Ibizą. Pradėjo kirbėti mintis galvoje apie povestuvinę kelionę į Kanarų salas. Tik pradžioje reikėtų išsirinkti į kurią konkrečiai salą skristi :) Labai domina Ibiza, nes į ten labai daug pasirinkimo. Visada mirga pasiūlymai skrydžiai į Ibizą. Tik ar ši sala tikrai tinkama vieta rasti ramybę dviems - čia pakankamai svarbus klausimas.

    ReplyDelete
  2. Teko girdėti daug gerų atsiliepimų apie šią salą. Atostogos joje turėtų būti nepakartojamos. O dėl povestuvinės kelionės tai gerai dar pagalvočiau, nes priklauso kokios jos norit, kadangi Ibiza daugiau vakarėlių ir linksmybių vieta. O skrydis i Ibiza nėra labai brangus ir būna net labai gerų pasiūlymų kartais.

    ReplyDelete